Veri Politikası: Emre DAL Veri Politikası Sayfası

Emredalcomtr olarak kullanıcılarımıza en iyi ve kaliteli içerikler sunmak birinci önceliğimizdir. Muhteşem ve doyurucu içerikleri hazırlarken bazı verilerinizi de kullanmak mecburiyetinde kalıyoruz. Platformumuzu kullandığınızda verilerinizi nasıl kullandığımızı öğrenebilirsiniz. Bu konuda veri politikamız mevcuttur. Veri politikamızın detaylarını öğrenirken gizlilik politikamızı da okuyabilirsiniz. Böylece bilgilerinizin emin ellerde olduğuna kanaat getirmiş olursunuz.

Hangi Verileri Topluyoruz?

Kullanıcılarımıza gelişen teknolojiye paralel olarak her zaman kişileştirilmiş ve gelişmiş içerikler sunmaya çalışıyoruz. Bunu sağlarken kişisel verilerinizi bazen sunucularımızda bazen de kullandığınız cihazlarda depolamak durumunda kalıyoruz. Sizlerden hangi verileri ve neden topladığımızı maddeler halinde sıralayalım;

1: Sizin Sunduğunuz Bilgiler

Platformumuzda form doldururken, üye olurken, iletişime geçerken sunduğunuz bilgilerin tamamıdır. Bu verileri veri tabanımızda üst düzey güvenlik önlemleriyle saklıyoruz. Kişisel verilerinizi toplamamızın amacı bilgilerinizi veri tabanımıza kaydederek, sizi sistemimize tanımlamaktır. Böylece bir dahaki girişlerinizde aynı üyelik ile daha kişisel bir deneyim sağlamayı amaçlıyoruz. Bu bilgileriniz platformumuz ile sizin aranızdadır. Sadece yorum yaparken paylaştığınız veriler (e-posta adresi hariç) genele açık olarak yayınlanabilir.

2: Cihaz Bilgileri

Platformumuzu ziyaret ettiğiniz cihaz, IP adresi, işletim sistemi, tarayıcı, IPS bilgileri ve zaman dilimini kaydediyoruz. Bütün bunları isimsiz olarak yapıyoruz. Bu bilgileri toplamamızdaki amaç kullanıcı analizi ve sitemize analiz metriklerini ortaya koymaktır. Örneğin, ziyaretçilerimizin daha ziyade hangi internet tarayıcı kullandıklarını tespit ederek, bu tarayıcı üzerine düzenlemeler yapıyoruz.

3: Çerez Verileri

Sitemizi ziyaret ettiğinizde tarayıcı çerezleri ile karşılaşabilirsiniz. Bunlar, sitemizi tekrar ziyaret ettiğinizde size hız kazandıran basit ve anonim verilerdir. Bu veriler bilgisayarınızda minik bir dosya olarak depolanır. Kullandığınız sistemin özelliğine göre, sitemizden çıksanız dahi kısa bir süre depolama biriminde yer alabiliyorlar.

Çerez verileri sayesinde sitemize bir sonraki girişlerinizde tekrar üye girişi yapmanıza gerek kalmıyor. Sizi direk tanıdığından, özelleştirme ayarları yapmanız da gerekmiyor. Sitemizin varlığını sürdürebilmesi için reklamların şart olduğunu sizler de kabul edersiniz. Bu nedenle kişiselleştirilmiş reklam deneyimi için reklam anlaşması yaptığımız reklam ortağımızla verileri paylaşabiliriz. Bu veriler anonim olduğundan endişelenmeniz gerekmiyor. Ayrıca reklam ortaklarımız dünyaca güvenilir şirketlerdir.

Verilerinizi Nasıl Saklıyoruz?

Anonim olmayan, kimliğinizi ifşa edici bilgilerin paylaşımını kesinlikle yapmıyoruz. Bu verileri en üst düzey güvenlik önlemleriyle veri tabanımızda saklıyoruz. Bunun için de SSL güvenlik programı kullanıyoruz. Bu program sayesinde verilerinizin sadece servislerimiz ve bilgisayarınız arasında şifrelenerek iletimini sağlıyoruz. Verilerinizi korumak adına en üst düzey güvenlik program ve yazılımlarını tercih ediyoruz.

Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

İnternet kullanıcılarının çoğundaki genel kanı paylaştığı bilgilerin satıldığı veya çıkar uğruna üçüncü kişilerce paylaşıldığıdır. Bu konuda içiniz rahat olabilir. Veri toplama ve gizlilik politikası kapsamında kimliğinizi ifşa edici hiçbir bilgi paylaşımını yapmıyoruz. Bütün kullanıcılarımızın mahremiyetin ve güvenliğini ön planda tutuyoruz. Bu konuda size garanti sunuyoruz. 2016’a yürürlüğe giren Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel verilerinizin güvenliğini sağlıyoruz.

Ancak yasal bir süreç ve soruşturma kapsamında bilgilerinizi yetkili mercilere sunmak zorundayız. Bu kanuni yükümlülüğümüz altındadır. Bunun dışında her türlü sebep veya şartlar karşısında bilgilerinizi güvenle depolayıp, paylaşımını yapmıyoruz.

Verilerinizi Nasıl Değiştirebilir Veya Silebilirsiniz?

Platformumuza üye olan herkesin verilerini değiştirme hakkı bulunmaktadır. Ayrıca bu hak süreli değil, devamlıdır. İlgili düzenleme ayarlarına giderek hem kişisel verilerinizi hem de paylaşımlarınızı düzenleyebilirsiniz. Düzenlemeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız veya erişim sıkıntınız bulunuyorsa, sitemizle iletişime geçebilirsiniz. Destek sürecini başlatarak istediğiniz düzenlemeleri yapmanızda yardımcı oluyoruz.

Platformumuza üye olduğunuzda veri politikamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Zaten üye olurken kullanım sözleşmesi ve gizlilik politikamızı okumuşsunuzdur. Aklınıza takılan her türlü soru, sorun, dilek veya şikayetleriniz için www.emredal.com.tr adresimize mail atabilirsiniz.

Kısacası 6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Kanunu çerçevesinde verilerinizi işlemekteyiz. Bunu yaparken kişisel hak ve güvenliğinizi korumayı ve paylaşmamayı esas alıyoruz. Bunun dışında kimliğinizi açığa çıkarmayan bilgilerinizin paylaşımını yapıyoruz. Bilgilerinizin güvenliğini üst düzey SSL güvenlik programıyla sağlıyoruz.

Sitemizde kullandığımız çerezler de hem sizleri tanımak hem de sitemizi düzenlemek adınadır. Çerezler anonim olup, güvenlik endişesi duymanız gerekmiyor. Ayrıca sitemizin sizlere daha kaliteli içerikler sunması, büyümesi adına reklamlar kullanıyoruz. Bu konuda bize hak verip, kalitemizi yükseltmek adına her türlü öneri ve çözümlerinize açık olduğumuzu bildiririz.

Girişimcilik fikirleri ve güncel finans bilgilerden anında haberdar olmak için; beni Facebook 'da, Twitter 'daInstagram 'da,  Google haberler 'den takip edebilir yada Telegram kanalıma katılabilirsiniz!
error: Kopyalama Engeli. Kopya içerikler periyodik olarak şikayet edilmektedir. Emeğe saygılı olalım...